Ústecký kraj

Replay’s Restaurant
Ostrcilova 983/15, Ústí nad Labem-mesto-Klíše
Latitude : 50.6673188
Longitude : 14.0170861

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: 11:00 – 00:00
mardi: 11:00 – 00:00
mercredi: 11:00 – 00:00
jeudi: 11:00 – 00:00
vendredi: 11:00 – 00:00
samedi: 11:00 – 00:00
dimanche: 11:00 – 23:00

Appeler le Camping





475201000


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




B. il y a 3 mois

Très bon, mais également très épicé ! Attention aux bouches sensibles 😉 L'accueil y était très convivial.



P. il y a un an

Very good good and ambiance, accepte payement in euro ans spezk à little bit english



J. il y a une semaine

Google neumožňuje menší hodnocení než 1 hvězda ovšem pro tuto '' novou '' restauraci je to až moc dobré, jelikož obsluha je katastrofální aspoň co se týče blondýnky která je lehce při těle kouří za barem výrazy jako do pi** mě je vedro nemusí slyšet celá restaurace a když mi donesla dvě pizzy a já řekl že má je jen ta maffie nacož se musela poradit s kolegyní chci tím říct neorozeznat pizzu v pizzerii je vrchol za kvalitu jídla už tato servírka nemůže ovšem já bych toto jídlo nemohl na pozici číšníka ani položit nastůl protože mi jídlo díky jeho premaštěnosti málem sjelo z talíře a to jsem měl quesadillas o.O ve zkratce tato rádoby restaurace by se měla držet jen pizzy ale musí proškolit personál jak ve slušném chování tak co vlastně nesou ke stolu



D. il y a 4 semaines

Při návštěvě Ústí nad Labem jsme se chtěli dostat do restaurace, kde se dobře najíme a personál bude příjemný. To vše se zde stalo. Byli jsme trochu zmateni názvy, protože by tu měli být celkem tři podniky s názvem Replay, ale pak jsme si přečetli, že se podniky sloučili a myslím, že to je nejlepší řešení, i na hodnocení je to vidět, což bylo pro nás také rozhodující. Z venku probíhali práce na podniku, zevnitř podnik nový, lze to i vidět i cítit. Moc útulné místo. Objednali jsme si, já si objednal pizzu Mafia a přítelkyně těstovinový salát. Co se týče obsluhy, přišel k nám příjemný pán, měl teda fofry, což chápu, ale i přesto byl ochotný a příjemný. K jídlu, přítelkyni moc salát chutnal, byla spokojená, já a moje pizza... miluji pálivá jídla, proto jsem si objednal tuto pizzu, kde jsem v jídelním lístu byl upozorněn na pálivost, dokonce ve vysvětlivkách byla i značka "něčeho více ostrého", ale to jsem si neobjednal. Pizza byla vynikající, a přátelé, tak ostrou pizzu jsem ještě nejedl. Pusa mi hořela i po odchodu z restaurace :D Ale byla výborná! Ceny na naše poměry trochu vyšší, ale spokojenost je zde na místě. Jsme z daleka, ale pokud se budeme pohybovat v Ústí, rozhodně tento podnik nemineme! :)



Z. il y a une semaine

Tato restaurace patri mezi me oblibene. Je to jedna z velmi mala restauraci, kde se da dobre najist. Po nove rekonstrukci jsme podnik v patek opetovne navstivili. Mam jen 2 male pripominky. Puvodni servirovani Fajitas bylo za me podstatne lepsi, nez to nove. Jidlo na coudici, rozpalene plotynce za me nic moc. Clovek se toho "čoudu" z obleceni uz cely vecer nezbavi. A druha vec, ktera me uz "trapi" delsi dobu a u ktere sem doufala, ze se s rekonstrukci zmeni.... proč ten divnej mazací čedaaar?? Jinak vzdy spokojenost. Diky!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Ústecký kraj
98 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés