Ústecký kraj

Restaurace Podnos
Mírové námestí 207/34, Ústí nad Labem-mesto
Latitude : 50.6598214
Longitude : 14.0397192

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: 08:00 – 15:00
mardi: 08:00 – 15:00
mercredi: 08:00 – 15:00
jeudi: 08:00 – 15:00
vendredi: 08:00 – 15:00
samedi: Fermé
dimanche: Fermé

Appeler le Camping





775944411


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




R. il y a moins d'une semaine

Díky velmi kladným recenzím jsem měl bohužel od této restaurace snad až příliš vysoké očekávání. Navštívil jsem jí celkem dvakrát, jednou v dopoledních hodinách, ještě ve staré provozovně na rohu. Dal jsem si zde svou oblíbenou snídani hemenex - vcelku jsem si pochutnal, potraviny byly zřejmě čerstvé, chléb měli pouze bezlepkový, ale chuťově dobrý, jen ho mohlo být více než 2 půlkrajíce. Druhá návštěva již v nové provozovně - v podkroví - byla prozatím na nějakou dobu mojí poslední. Byl pátek odpoledne, jídelní lístek byl skoro celý vyškrtaný, vybral jsem si asi jedno ze 3 jídel, které vyškrtané nebyly: trhané vepřové maso s hranolky, měl jsem pocit že půjde o jednoduché jídlo, na kterém není co zkazit. Servírka mi sdělila, že hranolky už nemají, a že je teď nebudou dělat, protože stejně mají zítra zavřeno, to mě celkem překvapilo, protože bych očekával, že je každý den připravují čerstvé, no nic, smířil jsem se tedy s jedinou dostupnou přílohou bramborami. K mému údivu jsem dostal jakousi masovou směs se zeleninou, která byla i na mé poměry strašně překořeněná a pálivá. Pikantní jídla mám rád, ale tohle jsem asi po dojedení půl porce vzdal, nějakou dobu se tu asi zase neukážu.



F. il y a 2 semaines

Tento podnik má velmi příjemnou atmosféru, každý den skvělý výběr bezlepkového výborného jídla a super ceny! Bezkonkurenční.



H. il y a 3 semaines

Chodime sem pravidelne z prace na obedy. Jidlo je vynikajici a obsluha moc mila. Dekujeme :-) Doporucuji navstivit.



K. il y a 2 mois

Bezlepkové jídlo je nad očekávání. Škoda jen přesunu do podzemních prostor, je to tmavé, neútulné. Trhané maso bývalo lepší, nyní je moc pikantní. Thajská polévka výtečná. Pro mě škoda, že není restaurace v provozu o víkendu.



S. il y a 7 mois

Stručné, ale chutné denní menu za přiměřené ceny. K výběru vždy nějaké bezlepkové nebo vegetariánské jídlo. Annoncují přípravu jídel bez umělých dochucovadel. Příjemné prostředí a milá a všímavá obsluha. Téměř v centru města. K dispozici dětský koutek a sedačky pro děti. Doporučuji.

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Ústecký kraj
96 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés