Ústecký kraj

Fírovka
Stará 1094/76
Latitude : 50.670711
Longitude : 14.0295914

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: 10:30 – 22:00
mardi: 10:30 – 22:00
mercredi: 10:30 – 22:00
jeudi: 10:30 – 22:00
vendredi: 10:30 – 00:00
samedi: 11:00 – 00:00
dimanche: Fermé

Appeler le Camping





736242715


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




A. il y a 2 semaines

Do restaurace jsme volali předem jestli mají volný stůl, potvrdili nám, že můžeme dorazit a když jsme za hodinu přišli, stůl jsme nedostali a poslali nás o patro níž kde o nás taky nikdo nevěděl. Už jednou nás z restaurace “vyhodili” s tím, že nemají místo. Obsluha je katastrofa. Dívají se na vás nepříjemně a vy máte pocit, že je obtěžujete. Navíc máte na stole prázdnou sklenici a servírky chodí okolo a nezeptají se zda ještě něco nechcete. Dopadlo to tak, že jsem byla na suchu. Velmi těžké je si i vyžádat pozornost obsluhy. Pokud si nestoupnete přímo před ní, nezajímáte ji. Posledním hřebíkem do rakve byla sklenice, na které bylo ze všech stran vidět otisky rtů, takže bylo zřejmé, že z ní někdo předtím pul a nebyla umytá. Omluva žádná.



I. il y a un mois

Včerejší návštěva restaurace mi docela změnila názor na celý systém restaurace . Jídlo je naprosto v pohodě ale obsluha někdy vynechává . Potom co jsme se s rodinou navečeřeli jsem měl chuť na zmrzlinový pohár . Tak jsem si ho tedy objednal a slečna co mě obsluhovala vypadala trochu nevnímavě , ale řekl jsem si že to asi slyšela když mi na to kývla . Po půl hodině jsme se zeptali kde je ten zmrzlinový pohár . Pani nám odpověděla že to musela přeslechnout a že to hned objedná . Čekali jsme další půl hodinu a zeptali jsme se znovu a pani nám znovu řekla že se přeslechla . Hodinu jsme čekali na jeden zmrzlinový pohár . Jako by nás pani naprosto ignorovala když jsme si objednávali .



K. il y a 2 semaines

Jsme s manželem trochu smutný z toho že jsme si objednaly domů pašeráka, pašerák sám o sobě byl dobrý ale hranolky katastrofa, nešlo to ani napíchnout, natož rožvýkat. Přišlo nám to jako by byly usmažene tak 3 dny zpět a pak znova hozené do oleje, tak že příště už určitě objednávat nebudem. Škoda!!



D. il y a 2 semaines

Hranolky se nedali rozkousat, maso bylo strašně tuhé. (Jidlo jsme brali pres rozvoz, ridic perfektni, skoda, ze nevedel, co veze za hruzu)



E. il y a 2 semaines

Objednali jsme si paseraka s hranolkami a hovezi licka. Hranolky byli totalne tvrde a o ,,lickach'' ani nemluvim, clovek kousal jen do zelatiny. Obe jidla byli vyhozeny do kose. Jediny rozvoz probehl rychle a v poradku.

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Ústecký kraj
98 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés