Deventer

Hollands Glorie Restaurants
Brink 87, Deventer
Latitude : 52.2523684
Longitude : 6.1599056

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: 10:00 – 22:00
mardi: 10:00 – 22:00
mercredi: 10:00 – 22:00
jeudi: 10:00 – 22:00
vendredi: 10:00 – 00:00
samedi: 10:00 – 00:00
dimanche: 10:00 – 22:00

Appeler le Camping





0570597950


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




J. il y a une semaine

Op zich is het best een goed concept: Een 'all you can eat' op basis van telkens twee gerechtjes uit 54 keuzes van voor tot nagerecht. Ook de locatie is prima aan de prachtige brink in Deventer. Ook het personeel doet zijn best maar.. De staff lijkt duidelijk of onderbezet en veel te onervaren. Dus het wachten duurt erg lang, meestal een half uur per gang na doorgeven, en de helft van de gerechten (we waren met zijn zessen) is al weer koud. Ook ging er deze avond veel mis (missende gerechten en koffie vergeten). Dat werd dan wel weer opgelost (er scheen wat mis te zijn in het systeem) en ook bood de beheerder uit zich zelf aan een deel van de rekening te halen maar dit moet snel beter en zou ook moeten kunnen



B. il y a 2 mois

Teleurstellendste restaurant van Deventer en omstreken. We hebben zelden zo'n slecht restaurant qua eten meegemaakt als dit restaurant. Locatie is mooi. Interieur is mooi, modern en netjes. Maar het eten..... schande gewoon. We bestelden als 1e ronde oa geitenkaaskroket, gevuld ei, salade van spinazie en linzen en een zalm bonbon. Voordat bestelling op tafel stond duurde 20 minuten. Kroket wat koud. Gevuld ei was een half ei met trieste vulling. Spinazie/linzen salade was een spinazie aardappelblokje dat warm moet en in de meeste restaurants als bordgarnituur mee gaat. De salade onder de gerechten hadden geen dressing of enkele vorm van smaak. 2e ronde hadden we truffel risotto bestelt maar er werd een kerrie (!!!) rijst drap geserveerd. De mosterdsoep had kerrie smaak. Al met al niet te eten. Halve wege de avond kwam ook nog een keukenhulp binnen met 3 dozen instant aardappelpuree van de Maggi binnen.... We zijn gaan afrekenen en de leerling/hulpkracht wist niet om te gaan met de klacht terwijl DE BEDRIJFSLEIDER zijn neus drukte en "heel druk" was met de bestekpochetjes..... schande. Een kok stond er bij terwijl hij koffie pakte en draaide zich snel om. Van de €72 euro die we moesten betalen mochten we er 40 betalen..... slecht slecht slecht Bedrijfsleider moet zich schamen dat hij de leerling/hulp het vuile werk laat doen en zelf niks deed. En schamen dat zulke gerechten zo de keuken uit komen. Een flinke afrader. Hollands Glorie is eerder Hollandse Schande.



C. il y a 2 mois

Bediening is SLECHT. Gasten op het terras moesten elkaar onderling het concept uitleggen. Al hield je een ober aan om je kaartje mee te geven of drinken te bestellen “kwam het eraan”, na nog 3x vragen bleek het vergeten te zijn. De tafelnummers waren zo onduidelijk dat het eerste uur elke keer de tafels verwisseld werden en we dus verkeerde gerechten kregen. 12 tafels kregen ze met 4 personen niet bediend... dan is er toch echt iets mis in je organisatie... Het gehele terras begon hierdoor onderling te klagen. Het duurde erg lang voor de gerechten kwamen en de (hoofd?) bediende was bovendien erg onhandig. Spraken mensen naast ons, die hier tijden niet geweest waren en hoopte dat het beter was, maar ook zij kwamen er al snel achter dat er niks veranderd was. Helaas geen aanrader, het eten was Opzich prima, ondanks dat het soms lauw was en over veel gerechten dezelfde saus zat, waardoor alles hetzelfde smaakte. Daarnaast kreeg mijn vriend eerst een super lekker cheesecake, die ik dus de volgende tonde ook bestelde. Maar ik kreeg een (vieze) compleet andere. Evenals de opmaak van de toetjes was elke keer anders. 3 uur aan tafel gezeten... en denk dat we zo maar even naar de mac rijden.



T. il y a une semaine

Je kan hier gerust heen gaan gezellig stadje mooie winkelstraten en je kan er goed eten leuk vertoeven daar



V. il y a une semaine

Heerlijk eten! We hebben ons de hele avond vermaakt en het eten was erg lekker! Wij komen zeker weer!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Deventer
161 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés