Teplice

Restaurace a Hotel U kozicky
Rooseveltova 262/11
Latitude : 50.6371193
Longitude : 13.8286878

A proximité

Horaires d'accueil



Non renseignés

Appeler le Camping





417816411


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




V. il y a une semaine

Хороший спокойный отель. Номера уютные. Чистота на уровне. Придраться не к чему. Завтрак простой, но и отель - не огромных размеров. При отеле есть неплохой ресторан с большой верандой. Еда вкусная. Для коротких командировок - отличное место.



J. il y a un mois

Na pohled nádherný hotel, z venku vypadá skvěle, hlavně vodopád, pokud to tu neznáte, tak vás na první pohled upoutá ! Krásná terasa po rekonstrukci se zavlažováním i v těch největších vedrech vůbec není na škodu, myslím že super nápad :) . Vevnitř je to no, nazvěme to OK. Restaurace nabízí výhodné obědové nabídky ( cca za 95 kč hlavní chod přes obědy) . Skvělá obsluha která Vám pomůže s výběrem pokrmů, poradí, avšak záleží kdo je zrovna v ten den na place. Chodíme sem s přítelkyní delší dobu a jídlo vždy vypadá na talíře skvěle! Avšak teď, přichází velké "ALE" jídlo je po naší několikáté zkušenosti neochucene, neslané, nemastné, přičemž na stole založená slánka a pepřenka to rozhodně nezachrání. Občas i čekání na jídlo zabere klidně tu hodinku. Když to nějak shrneme: +obsluha +servis +umístění hotelu +vzhled hotelu +renovovaná terasa +vzhled pokrmů, úprava, naaranžování pokrmů - chuť jídla -celkově kuchyň umí zklamat -čekání na jídlo, při plné terase, restauraci,a sem tam konajici se nějaké ta akce na sále ---》tudíž nedostatek personálu ( ale to jen výjimečně)



M. il y a moins d'une semaine

Nemůžu hodnotit služby hotelu, ale co se týká restaurace, tak za mě nejlepší v Teplicích. Jídlo bylo prostě vždycky dobré, resp. nadstandardní. Je příjemné jít někam, kde víte, že dostanete kvalitu. Osobně to tady mám opravdu rád.



M. il y a une semaine

Dnes jsme s pani navstivili tuto provozovnu. Po 10 minutach cekani u stolu na prichozi obsluhu jsme ji ale opustili. Nejvice me stvalo asi to ze ostatni stoly se stihly obslouzit treba dvakrat, my jsme obsluze nestali ani za pozdrav. Proto jedna hvezda a urcite uz tuto provozovnu nenavstivime.



S. il y a 2 mois

Das Restaurant ist erstklassig, die Gerichte schmecken spitze, haben gute Qualität und unschlagbar gute Preise. Die Zimmer im Hotel sind gut ausgestattet und sauber. Verbesserungswürdig ist lediglich das Frühstück, dieses kann leider nicht überzeugen. Ansonsten kommen wir, allein aufgrund des Restaurants, sehr gerne wieder.

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Teplice
84 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés