Oldeberkoop

Hof van Oldeberkoop
Oosterwoldseweg 3, Oldeberkoop
Latitude : 52.9389956
Longitude : 6.1310319

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: Fermé
mardi: Fermé
mercredi: 16:00 – 21:00
jeudi: 16:00 – 21:00
vendredi: 16:00 – 21:00
samedi: 11:00 – 21:00
dimanche: 11:00 – 21:00

Appeler le Camping





0516451490


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




I. il y a un mois

Wij hebben zaterdag 7 september met 4 personen in dit restaurant gedineerd. De kaart is niet uitgebreid, maar als je de gerechten proeft, maakt dat alles goed !! Er staan koks die in sterren-restaurants hebben gewerkt, en dat zie en proef je. Het is fantastisch. Wij wonen zelf in het Sauerland in Duitsland, kwamen met vrienden die in Oldeberkoop wonen daar eten en we genieten nog steeds na........ Wij komen absoluut terug !!



R. il y a 2 semaines

Wat een fantastische kaart!! Heerlijk gegeten!! Top kok👍



M. il y a un mois

Het restaurant heeft een wat beperkte kaart met gebrekkige beschrijvingen. Het eten moet lux aanvoelen maar valt tegen door de gebrekkige bijgerechten. De gerechten wel wel zeer goed van smaak, maar wel klein en aan de prijs



G. il y a 4 mois

De kaart toont redelijk standaard gerechten, die je hier ook verwacht, maar wat je krijgt overstijgt de standaard. Mooi opgemaakte gerechten, ruime hoeveelheid en bovenal variërend smaakvol. De zalm als voorgerecht was opvallend mals en smaakvol en het nagerecht met diverse chocolade kleuren met een ruim smaakpallet was een ware sensatie. Vraag naar een dame blanche met een twist en je weet niet wat je krijgt. De twist is 180 graden. De ambiance is goed, vriendelijk en vlot personeel. Ons is verteld dat de eigenaar recent een nieuwe culinaire weg is ingeslagen. Dit beloofd wat.



P. il y a 4 mois

Uitstekende service! Een super lekkere sorbet werd speciaal voor ons klaar gemaakt want stond niet op de kaart. Zou er meteen opmoeten komen! Het door ons daar vergeten fototoestel werd gevonden en per post naar ons huisadres on Alphen gestuurd! Petje af!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Oldeberkoop
97 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés