Zwolle

Kota Radja
Melkmarkt 50, Zwolle
Latitude : 52.5134013
Longitude : 6.0903515

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: Fermé
mardi: 16:00 – 23:00
mercredi: 16:00 – 23:00
jeudi: 16:00 – 23:00
vendredi: 16:00 – 23:00
samedi: 16:00 – 23:00
dimanche: 16:00 – 23:00

Appeler le Camping





0384213534


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




F. il y a un an

Bien sans plus. Beau cadre



S. il y a un mois

Een Asian fusion restaurant met een 'all you can eat' concept. Naast sushi, ook andere gerechten uit Aziatische streken. Sushi was heerlijk en er zaten een aantal gerechten dat ook erg goed smaakte. Maar ik had er toch wel iets meer van verwacht omdat er best een variatie aan gerechten waren, die je niet ziet bij Japanse AYCE restaurants, waar juist alles qua smaak hetzelfde lijken. Heel wat gerechten waren toch niet heel bijzonder en ik miste net dat pit en originaliteit in smaken op sommige borden. Het toetje was dan wel bijzonder. Durian met ijs, jam! De bediening was enorm vriendelijk en er hing een goede sfeer. We hebben er ook een leuke avond gehad daardoor.



E. il y a une semaine

Al jaren een begrip in Zwolle. Gewoon ouderwets op papier je bestelling aangeven is natuurlijk veel leuker dan op zo'n tablet. De kwaliteit van het eten is subliem en de variatie in de oosterse keuken is ook bijzonder. Het personeel is hier erg vriendelijk. Reserveren is wel aan te raden want het is hier bijna elke avond wel vol.



J. il y a une semaine

Het eten smaakt redelijk, vlees is mals, geen culinair hoogstandje maar wel waar voor je geld



H. il y a 3 mois

Restaurant is achteruit gegaan vergeleken met andere vergelijkbare restaurants in Zwolle. Omschrijving van de kaart komt niet overeen met wat je op tafel krijgt. vb: "garnalen op een hete plaat" wordt geserveerd op een normaal bordje. Verse lenterol smaakt anders dan normaal omdat de ingrediënten niet overeenkomen met het orgineel. Er wordt te veel geëxperimenteerd in deze keuken waardoor de authentieke smaak verloren gaat. 3 items per ronde max 5 rondes, is aan de lage kant voor de prijs.

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Zwolle
134 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés