Zwartsluis

Eetcafé Restaurant 't Kraantje Zwartsluis
Het Oude Diep 7C, Zwartsluis
Latitude : 52.6454475
Longitude : 6.0878142

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: 11:30 – 22:00
mardi: 11:30 – 22:00
mercredi: 11:30 – 22:00
jeudi: 11:30 – 22:00
vendredi: 11:30 – 22:00
samedi: 11:30 – 22:00
dimanche: 11:30 – 22:00

Appeler le Camping





0383867142


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




N. il y a un mois

Om te beginnen een korte kanttekening dat ik vrij weinig 5-sterren uitdeel. Dit omdat dat zou betekenen dat er géén ruimte voor verbetering zou zijn en Peter kennende is hij ook altijd zoekende naar verbeteringen en nieuwe dingen. Het is dat er géén halve sterren mogelijk zijn, maar anders had ik een dikke 4,5 ster gegeven! Kwalitatief een zeer fijn restaurant waar wij erg graag komen (dik maandelijks). Voortreffelijke gerechten en geregeld een wisselende kaart. Echt super! Het blijft wel erg lastig om niet standaard voor de havenklassieker, de spareribs, te kiezen. Nergens bestel ik spareribs meer aangezien ze elders toch in de schaduw staan van Peter zijn creatie! Ik ben “verpest”. Qua eten moet je hier als bourgondisch persoon echt gegeten hebben! Niets dan lof Waarom niet de volle 5-sterren? De bediening is in de regel goed en gastvrij, echter is dit niet consistent te noemen. Dit valt niet te wijten aan drukte want ook bij rustige dagen is het ons wel eens overkomen dat we lang op ons drankje moeten wachten. Een kleinigheid, maar ik zie het als opbouwende kritiek! Verder nog een kleine tip: de keren dat er iets naast de kaart te bestellen is staat dit wel op Facebook, maar een simpel schoolbord bij de ingang zou misschien een leuke toevoeging zijn.



J. il y a moins d'une semaine

Weer heerlijk gegeten vanavond. Een overheerlijke pompoensoep. Zo lekker. Eigen gebeende everzwijn met bospaddestoelen. Heerlijke herfst stoofpot en bief. Echt fantastisch. Altijd leuke bediening. Altijd super daar!!



R. il y a un mois

Dit was mijn tweede keer en was blij verrast. Het is totaal vernieuwd en echt heel mooi geworden. Ook is het eten heel erg verbeterd en dienen ze het mooi op. Absoluut een aanrader als je op een mooie locatie aan het water wil zitten.



J. il y a 4 semaines

Mooie en bijzondere ambiance aan het water. Vaak druk en met gezelschappen. Prijzen aan de hoge kant. Heerlijk eten, mooie kaart en neutraal vriendelijk personeel. Goede parkeer mogelijkheden en mooie steiger voor de deur voor bezoekende schepen. in de zomer onderhoud het restaurant een 'ferryservice' met het centrum van Zwartsluis.



O. il y a 2 mois

Die Bedienung kennt die eigene Karte teils nicht und rechnet dadurch auch ggf falsch ab. In einem Fall sogar weigerte sich der Kellner, seinen Fehler zu korrigieren. Schade, eine wirklich tolle Location und auch die Qualität ist gut. Nur eben beim Service hakt es! Also Vorsicht walten lassen!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Zwartsluis
153 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés