Groningen

McDonald's
Herestraat 52, Groningen
Latitude : 53.2165073
Longitude : 6.5680144

A proximité
McDonald's McDonald's McDonald's McDonald's

Horaires d'accueil



lundi: 09:00 – 01:00
mardi: 09:00 – 01:00
mercredi: 09:00 – 01:00
jeudi: 09:00 – 02:00
vendredi: 09:00 – 04:00
samedi: 09:00 – 04:00
dimanche: 09:00 – 01:00

Appeler le Camping





0503134704


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




I. il y a 2 semaines

Niet te vrezen met de service.. tijd geleden had ik 3 maaltijden besteld om mee te nemen om.thuis met mijn kinderen te eten. Toen ik thuis kwam was het drinken gaan lekken omdat ze in een open beker hadden mee gegeven. Ik had gebeld er over en kon gelijk langs komen met de drankjes. Het duurde eindeloos dat ik nieuwe drankjes kreeg. Had nog gevraagd of ze op konden schieten, omdat mijn eten thuis koud zou worden. Leiding gevende zei dat het wel mee zou vallen. Dus niet alles was koud en niet meer te eten . Een ding heb ik geleerd. Neem nooit weer een maaltijd hier mee.



A. il y a 3 semaines

Dit is serieus al de 3e keer.... 3e keer dat ik iets bestel via het scherm en dan lekker ga zitten en gebruik maak van de table service, want ja dat is toch de bedoeling dat je gaat zitten en alles wordt naar je toe gebracht? Maar toch krijgen ze het voor mekaar om al die drie keren GEEN servetjes mee te geven. Dus dan moet ik alsnog opstaan en om servetjes vragen. Wat heeft die hele table service dan voor zin? En dan bedoel ik niet te weinig servetten maar echt 0,0 servetten. Waarom zijn jullie zo gierig om servetten? Ik wil er best wel voor bij betalen hoor😭😭😭 maar laat me lekker zitten aauuubbb



D. il y a 2 mois

Fastfood. Het is wat het is. Dus je weet waar je voor komt. Ik heb persoonlijk moeite met 5 sterren geven aan een fastfoodketen. Maar ondanks dat was hrt prima. Zo werd ik 's nachts rond 02.30 vriendelijk geholpen en men pakte de bestelling (2 chickenburgers en een cheeseburger), op mijn verzoek, goed in zodat het warm zou blijven gedurende de 15 minuten die ik nog moest fietsen. Qua smaak... tja ik maak zelf ook graag zo af en toe een lekker broodje burger en die zelfgemaakte zijn dan toch echt lekkerder. Maar nogmaals: Het is wat het is, en dat is fastfood. Service, prijs en snelheid 5 sterren, maar het eten is niet speciaal genoeg om ze daadwerkelijk te geven.



E. il y a 4 semaines

wonderbaarlijk waren de menu's zo klaar maar bij het weggaan 15 minuten moeten wachten op 1 kleine cola en echt druk was het daar niet rond die tijd, vaak vriendelijk personeel en behulpzaam ook als er iets niet klopt bij het eten.



G. il y a une semaine

Effiency gaat voor klantcontact. Je order plaatsen op touch screen. Ik zal wel ouderwets zijn, maar gewoon bij een medewerker is toch prettiger

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Groningen
271 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés