Groningen

IMONO
Gelkingestraat 18, Groningen
Latitude : 53.217674
Longitude : 6.5683004

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: Fermé
mardi: 16:00 – 22:30
mercredi: 16:00 – 22:30
jeudi: 16:00 – 22:30
vendredi: 16:00 – 22:30
samedi: 16:00 – 22:30
dimanche: 16:00 – 22:00

Appeler le Camping





0503117087


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




L. il y a une semaine

Wij gingen vanwege de hoge beoordelingen naar imono. Van alle sushi die ik heb gehad zijn die Van imono de allerslechtste en wij eten geregeld bij ayce restaurants of afhaal sushi en niet persé bij peperdure sushirestaurants. De rijst klopt qua structuur niet, is smaakloos, de vis is niet vers.. vervolgens besloten wij andere gerechten te proberen. Helaas was niet alleen de sushi slecht. Ook de frituurgerechten zijn droog, niet vers en smaken naar oud frituur vet. De gegrilde zalm die ik kreeg leek opnieuw opgewarmd in de magnetron. Deze heb ik niet kunnen eten. Het lichtpuntje (gelukkig was die er) was de zeewier salade en de pokebowl (chef special). Dat was op de oude vis na erg lekker. Verder was de soep ok en de entrecote was ook ok. Ook niet zo goed als ik elders heb gegeten. Erg jammer! Wij gaan normaal naar suwa suwa, maar daar is bezuinigd op de kwaliteit en wij hoopten op een betere ayce japanner (alhoewel suwa suwa het nog steeds goed is). Toch zou ik 100 x liever daar weer eten! Dit was zwaar onvoldoende en verdiend de hoge reviews niet...



D. il y a un mois

Tijdens een dagje weg in Groningen op basis van de aanbeveling qua sterren en waardering in 2015 voor het beste sushi restaurant gekozen voor Imono. Ik eet vaak sushi en maak het ook geregeld zelf. Nog nooit heb ik de moeite genomen ergens een review te schrijven, maar de 4,5 ster die dit restaurant krijgt is zeer onterecht. Weinig variatie te vinden op het gebied van sushi. Het eten (zowel de sushi als de warme gerechten) is gewoon ronduit slecht. De sushirijst is droog, smaakloos (met lichtzure smaak) en de sushi is erg groot. De vis en ingrediënten die gebruikt worden zijn smakeloos. Alles maakt hetzelfde. De warme gerechten: loempia’s zijn klef, vlees in de basis smakeloos en droog en overal wordt een gek sausje overheen gegooid, totaal niet passend of onderdeel van het gerecht. Toen ik een aantal van deze zaken aankaartte na de vraag of het gesmaakt had, ging de meneer in discussie over dat de rijst echt wel vers is gemaakt (vanochtend vanaf 10:00...). Zijn uiteindelijke, halve excuses voelden niet gemeend. Ook geen compensatie gekregen voor deze teleurstelling. Karig.



J. il y a un mois

Voor een dagje Groningen imono uitgekozen voor wat te eten . Nu eet ik door heel het land wel eens sushi maar deze is het gewoon niet. De suschi is wat aan de grote kant en koud en het belangrijkste is dat er weinig smaak aan zit.. zelfs aan de oester zat geen smaak . Verder vond ik een flesje Heineken voor 3.80 wat aan de hoge kant en miste ik wat gerechten díe bij andere restaurants standaard op de kaart staan. En geen ijs of toetjes op de kaart is ook niet van deze tijd dat is met kinderen ook geen aanrader De zaak is verder mooi en het personeel is vriendelijk .



X. il y a 3 semaines

Een hele grote pluspunt was het personeel en de service. Als de eigenaar dit ook leest; geef een dikke duim aan je personeel! De sfeer en interieur van het restaurent waren goed. Het eten was ook goed. Het enige minpuntje was het sausje over het vlees, maar dat kan verschillen per smaak. Ik kom hier zeker ooit terug.



H. il y a 2 semaines

Het eten was prima maar onze bestellingen kwamen iedere keer niet, een slechte zaak wij moesten er iedere keer weer naar vragen, wij waren met zn vieren, onze tafelgenoten waren ook met zn vieren die wel alles kregen wat ze bestelden, wij kregen alleen ons drinken, we hebben het iedere keer aangekaart dat we geen eten kregen, heel jammer vonden wij dit, er werd gewoon niet genoeg aandacht aan besteed!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Groningen
271 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés