Emmen

Restaurant Galerie De Kamer
Marktplein 7, Emmen
Latitude : 52.785579
Longitude : 6.894055

A proximité
Restaurant Galerie De Kamer Restaurant Galerie De Kamer Restaurant Galerie De Kamer Restaurant Galerie De Kamer

Horaires d'accueil



lundi: 11:00 – 00:00
mardi: 10:00 – 00:00
mercredi: 10:00 – 00:00
jeudi: 10:00 – 00:00
vendredi: 10:00 – 00:00
samedi: 10:00 – 00:00
dimanche: 11:00 – 00:00

Appeler le Camping





0591618180


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




C. il y a 2 mois

Do 3 mei 2018 13:00. Prachtige nieuwe lokatie (nieuw bijgebouw) met professioneel personeel. Sfeer is perfect, stoelen zitten subliem comfortabel. Tot mijn verbazing kan de keuken geen broodje gezond maken, dat is echt voor het eerst in 30 jaar broodjes snaaien. Dan broodje oude kaas; een witte vloerruit en net uit de oven, maar zonder dat de oude kaas smelt; super! Ik ben gekkie op ouwe kaassie, omdat de smaak zo lekker oud is. Ja kom dr maar op. Met zoutkristalletjes hier en daar, een feestje voor de mond op een heerlijke voor-lente dag. Maar dan; er zit saus overheen, en niet zomaar saus, mosterdsaus en ik wed mn onderbroek dr om dat die uit een fles komt. Hoe lang duurt het om een mooie dressing zelf te maken en die er *apart* bij te serveren zodat de klant de keuze heeft? Bij de eerste hap klapt mijn tong zich vast aan mn gehemelte en een meelderige, vette smaak vult mijn veel te grote mond. Ik had ook een slok koffiemelk kunnen nemen. De belofte van oude kaas is waargemaakt, want ik zie t duidelijk liggen. Maar de mosterdsaus is zo overweldigend dat ik hem nu 2 uur later nog proef. Bij het afrekenen vraagt de ober of alles naar wens is geweest. "Nee, helaas niet". Ik krijg geen reaktie en vermoed dat hij mij niet goed hoort. Helaas niet meer jongens, 10 euro voor broodje kaas en kop thee is nog altijd 22 gulden. (Ouderwets he, maar wel waar).



G. il y a 2 semaines

Vandaag heerlijk gegeten op het prima terras van deze mooie uitspanning. Genoten van het 3 gangen keuze menu, waarbij de bediening opviel door de prima omgangsvormen. En met de nodige humor. Absoluut een aanrader. Één tip: wellicht is het mogelijk het assortiment aan alcoholvrije bieren uit te breiden en ook alcoholvrije wijn aan te bieden.



H. il y a un mois

Wij hebben daar niet gegeten, maar een wijntje gedronken op het mooie terras, geen parasols maar onder de bomen en dat was daar met 28 graden goed toeven!



J. il y a un mois

Gisteravond heerlijk gegeten bij dit mooie restaurant! Gezellig bijgepraat en genoten van de mooie gerechten en het uiterst vriendelijke personeel! 🖒



E. il y a 3 semaines

Kan je heerlijk op terras drankjes drinken, aardige bedieningen en lekker kan eten.

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Emmen
96 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés