Deventer

Theater Restaurant Bouwkunde
Het Klooster 2, Deventer
Latitude : 52.2536645
Longitude : 6.1532243

A proximité
Theater Restaurant Bouwkunde Theater Restaurant Bouwkunde Theater Restaurant Bouwkunde Theater Restaurant Bouwkunde

Horaires d'accueil



lundi: Fermé
mardi: 18:00 – 21:00
mercredi: 18:00 – 21:00
jeudi: 18:00 – 21:00
vendredi: 18:00 – 21:00
samedi: 18:00 – 21:00
dimanche: Fermé

Appeler le Camping





0570614075


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




L. il y a une semaine

De mooie waard om eens te bezoeken. Een klein houtje-touwtje theater maar dat is tegelijkertijd ook de charme ervan. Ze hebben een leuk aanbod aan voorstellingen verschillend van cabaret tot poëzie of kleinkunst. Je kunt er ook heerlijk eten of buiten zitten op het terras.



W. il y a 2 mois

Ik ben alleen voor het theater geweest. Dat is erg gezellig en knus. Ruimte voor zo'n 150 bezoekers. Een klein podium. Het theater is bereikbaar via 2 steile trappen. Er is geen lift. Toiletten zijn bij het restaurant op de begane grond.



P. il y a 3 semaines

Heerlijke gerechten, goede bediening en prachtige locatie (qua buiten eten)



A. il y a 6 mois

Deze plek is in alle opzichten een meesterwerk. Een fenomenaal restaurant waar ze me hebben voorzien van een evenzo voortreffelijke veganistische balkenbrij (ja, het bestaat, het is een aanrader en eerlijk is eerlijk : dit heb ik nog nooit zo heerlijk laten smaken. Balkenbrij is voor mij jeugdsentiment. Dus deze sloeg in als een bom. Uiteraard in zeer positieve zin. Ik ging daar eten na een geslaagd concert. Bijna was het eten niet doorgegaan maar ik ben blij dat ik 't wel gedaan heb. De concertzaal is geliefd. Van bevriende collega's kreeg ik al de beste wensen om daar te spelen. Het is een feestje 🎉🍀. Deventer is prachtig, het theater is precies zoals een theater moet zijn en met het mooie eten viel alles op z'n plek. Hier ga ik vaker heen, dat voel ik. Dus, tot ziens en enorm veel dank voor alle goede zorgen van het theaterpersoneel, de verfijnde koks en last but not least de zeer krachtige gastvrouw en heer. Ik schreeuw voor jullie van de daken!



C. il y a 4 mois

herkenbare maar heerlijk verfrissende voorstelling van annie en t oscar klimmen naar kruishoogte garantie voor een avondje vrolijke c lach in perfecte locatie

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Deventer
161 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés