Sant Pol de Mar

Cuina Estudi Carme Ruscalleda
Carrer Nou, 10, Sant Pol de Mar
Latitude : 41.6014325
Longitude : 2.6232313

A proximité
Cuina Estudi Carme Ruscalleda Cuina Estudi Carme Ruscalleda Cuina Estudi Carme Ruscalleda Cuina Estudi Carme Ruscalleda Cuina Estudi Carme Ruscalleda Cuina Estudi Carme Ruscalleda

Horaires d'accueil



Non renseignés

Appeler le Camping





937600662


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




E. il y a 11 mois

Es fa difícil no posar 5 estrelles al que possiblement és el millor restaurant de Catalunya i un dels millors del món. Però quan surts i tens la sensació que l’experiència globalment no ha estat tan extraordinària com t’esperaves, potser és perquè no se les mereix. Pagues gairebé 200€ per pesona, i això que no hem begut vi, i acabes amb la impressió que pràcticament cap plat t’ha sorprès excepcionalment, només alguna de les postres. Tot i així, cap dels plats ens ha decebut, tots són d’una alta qualitat i realment hi ha alguns gustos i algunes textures molt bones. Però per exemple la vedella o el llobarro no són molt diferents del que podríem menjar en algun altre restaurant de qualitat. El servei i el local sí que es corresponen a un 3 Estrelles, tot i que potser el cambrer que ens servia no calia que passés per la taula constantment per comprovar si ja havíem acabat el plat. Des de certa distància podia perfectament veure-ho. Tot i així, no voldria donar la sensació que no valgui la pena pagar el que val el menú (una altra cosa és que et cobrin 5€ per cada aigua i 4€ per un tallat. ¿Quan pagues 189€ per un menú, realment cal inflar tant els altres preus?). Les postres sí que considero que han estat els plats més sorprenents i fins i tot en algun cas d’una qualitat superior als plats del menú.



J. il y a 11 mois

La Carme Ruscalleda ha decidit tancar l'estrellat Sant Pau de Sant Pol després de 30 anys. Hem tingut la sort de poder sopar-hi el dia 18 de setembre. De les seves principals característiques/virtuts, destaca el servei de sala. Totes les persones que ahir van atendre'ns eren d'un alt perfil: cultes, amables, àgils i amb molt bon sentit de l'humor. La sala molt acollidora, el menú degustació molt saborós i la beguda molt adequada. Vam conèixer el cava 'Minguet' d'Alella, molt recomanable. Llàstima que tanqui.



J. il y a 10 mois

LLASTIMA QUE DESPRES DE 30 ANYS AQUEST EMBLEMATIC RESTAURANT TANQUI LES SEVES PORTES, HA ESTAT UN PLAER SER DELS ULTIMS QUE HA POGUT GAUDIR DE LA CUINA CATALANA A UN GRAN ALT NIVELL. FINS SEMPRE CARME I A TOTS ELS QUE HO HAN FET POSSIBLE.



J. il y a 10 mois

Un auténtico privilegio haber podido gozar por tercera y última vez de esta experiencia gastronómica artística, fruto de un trabajo excepcional y un equipo entregado. Sublime



À. il y a 10 mois

Fantàstic! A superb lunch, with dishes reinventing classical Catalan meals, and others completely new and surprising! Unfortunately, though, the place will close in one week.... You will need to go to to Tokyo to visit the one they have there!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Sant Pol de Mar
105 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés