Barcelona

Reñé Restaurant
Carrer del Consell de Cent, 362, Barcelona
Latitude : 41.3943997
Longitude : 2.1702427

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: 08:00 – 00:00
mardi: 08:00 – 00:00
mercredi: 08:00 – 00:00
jeudi: 08:00 – 00:00
vendredi: 08:00 – 00:00
samedi: 10:00 – 00:00
dimanche: 10:00 – 00:00

Appeler le Camping





934880761


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




T. il y a 10 mois

Petit restaurant très sympathique. Les prix sont élevés pour la quantité mais la qualité est au rendez-vous. Service très agréable.



E. il y a 9 mois

Ce restaurant offre, dans un cadre agréable et historique, des plats de qualité. Les tapas sont bien exécutées et savoureuses: les "huevos estrellados", les "alcachofas" sont à recommander. Le Chef a changé et désormais tout est délicieux. Le service est attentif, professionnel et sympathique



P. il y a 3 ans

Noël 2014 repas d une très grande finisse tous les plats étaient très bon et gouteux rien a reprocher a la cuisine et au service...nous le recommandons



J. il y a un mois

Gens recomanable!! Avui hem anat a dinar la meva dona i jo per primera vegada. El lloc magnífic i val la pena veure'l. El servei, normalet. Un cambrer eixerit i la resta "normals". El menjar, per nosaltres: zero. Hem demanat de primer penne rigate amb fungi, totalment insípids i aigualits. He demanat formatge ratllat per tant de donar-los una mica de gust. També de primer crema de pastanaga amb -crec- formatge. El mateix, hem demanat sal per poder-la menjar. Ens ha cridat l'atenció, ja que normalment nosaltres som de menjar amb poca sal... l'edat. De segon hem demanat arròs caldos amb marisc; l'arròs cru, el brou massa fort (semblava de tetra brik) i el marisc congelat. I bacallà confitat amb mongetetes fregides, res de res. Insípid i el bacallà era congelat. Les postres el mateix, no vaga la pena. A tot això s'han descuidat el pa i hem hagut de reclamar la beguda. Tenint en compte que érem només tres taules a tot el local (en total quatre persones) no entenem que no estiguessin a l'aguait de servir-nos la beguda i el pa. El lloc molt maco però si sempre cuinen com avui no tornarem, de fet no hi tornarem mai mes ni us el recomanem, tret de la solera del local.



D. il y a un mois

A great menu with mostly medium sized dishes and small tapas. Service is great - quick and efficient. It wasn't even 5 minutes until our first dishes came out. It's all reasonably priced and its excellent location makes this place very popular with tourists!

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Barcelona
866 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés