Amsterdam

Pina's Grill
Oostzanerdijk 28, Amsterdam
Latitude : 52.4163109
Longitude : 4.8967913

A proximité

Horaires d'accueil



lundi: Fermé
mardi: 12:00 – 22:00
mercredi: 12:00 – 22:00
jeudi: 12:00 – 22:00
vendredi: 12:00 – 22:00
samedi: 12:00 – 22:00
dimanche: 12:00 – 22:00

Appeler le Camping





0204932700


AppelerSkypeRetour

Contacter le Camping





places@google.com


EcrireRetour

Avis des Campeurs




J. il y a une semaine

Geweldige burger en overheerlijke spareribs!! Vis ook heel lekker trouwens, eigenlijk alles. De kwaliteit van het eten is hier altijd TOP. Vlees prachtig mals, spareribs vallen van het bot en voor ieder wat wils. Ook de wijnkaart is hartstikke goed! Vanavond had de oppas afgezegd en hebben we voor het eerst afgehaald (dat kan ook) nou , als je in de buurt woont , doe jezelf een plezier en bestel hier je eten. Een feest om jullie in de buurt te hebben!



C. il y a une semaine

Het eten is zeer smaakvol, de medewerkers hartstikke vriendelijk en correct. Of je nu komt voor een pilsje op het terras of een etentje, we komen er steeds vrolijk en voldaan vandaan.



P. il y a moins d'une semaine

Heerlijk gegeten voor een hele schappelijke prijs! Leuke locatie met een terras en aardige bediening. Mooie aanwinst in Noord! We komen zeker weer terug.



P. il y a un mois

Kleine zaak, maar super vriendelijk personeel, en natuurlijk super lekker gegeten, top tournedos en spareribs. Zeker aanrader



H. il y a 4 mois

Mooie plek, maar wat onwennig personeel. We kwamen rond etenstijd, maar pas na wat doorvragen kwam er een menukaart op tafel. En nadat ik de tagliatelli had besteld kwam de vraag of ik daar frietjes bij wilde. Lijkt me niet echt een combinatie... Toen ik aangaf geen friet te willen, kreeg ik als antwoord dat de tagliatelle 'op zich ook wel een redelijke maaltijd was'. Wel een beetje opmerkelijk. Als ik 15 euro voor een hoofdgerecht betaal mag ik toch hopen dat dat genoeg is? Kan me voorstellen dat het personeel nieuw was, maar dan hoop ik dat ze snel bijleren.

Suivre Accueil 5 avisTéléphone Message Tarifs Site internet Google mapWaze It
Amsterdam
570 campings 20kmDéplacez la carte pour afficher plus d'établissements
Retour
2024 direct-restaurants.com - Tous droits réservés